El Punt Jove torna amb ganes

263

Després de gaudir d’un bon estiu, aquest mes de setembre torna amb una sèrie de propostes pensades per tornar a l’activitat. Entre altres activitats hi ha classes d’estudi assistit, ordinadors d’autoconsulta , recursos per al temps d’oci, tallers i xerrades. A continuació pots consultar la programació d’aquest mes.

Inscriu-te al Punt Jove i gaudeix de tot el que t’oferim:
▪️Classes d’estudi assistit. Estigues atent/a a les nostres xarxes socials✍
▪️Ordinadors d’autoconsulta💻
▪️Espai d’estudi📚
▪️Recursos per gaudir del teu temps d’oci🎮🎲
▪️Tallers i xerrades

Aquest mes de setembre l’iniciarem amb la Comissió Jove, on podreu venir a proposar idees d’activitats i projectes que us agradaria trobar al Punt Jove en aquest nou curs. També serà un bon dia per triar la temàtica de la Reflexió al sofà que farem el proper dia.
La nostra cuinera preferida, l’Eva Oliva, tornarà a venir per oferir-nos un taller de cuina mexicana! Qui s’hi anima?

Durant el mes de juliol vam intentar fer un taller de buschcraft però a causa de l’estat d’alarma per perill d’incendis no es va poder realitzar. Creiem que és una activitat molt interessant i per això volem oferir-la aquest mes. T’agradaria conèixer tècniques de supervivència a la natura? Doncs no te la perdis. El dia el concretarem més endavant.
Connecta amb tu mateix. Vine al taller d’emocions que ofereix la nostra dinamitzadora coincidint amb el Dia Internacional de la Visibilitat Bisexual.

Com sempre, apunta’t a aquelles activitats que més t’agradin. Escriu-nos per DM o Whatsapp al número 650 98 30 81.

ℹ️En cas que hi hagi alguna persona interessada totes les activitats podran ser adaptades per a persones amb diversitat funcional.

7 de setembre: Comissió jove
12 de setembre: Reflexió al sofà
19 de setembre: Taller de cuina mexicana
23 de setembre: Taller d’emocions

Comparteix