L’exposició més sensual d’Eugeni Jané

831

Al llarg dels dos caps de setmana centrals de novembre, a la sala 1 de Cal Batista es podrà veure el recull de fotografies de l’hostaletenc Eugeni Jané que conté nus, primers plànols i models amb roba interior en una mostra sensual, sensible i amb un punt d’erotisme, només accessible a partir dels 18 anys. L’exposició inclou imatges des del 2005 fins a l’actualitat.

El cap de setmana del 12 i 13 i el del 19 i 20 de novembre es pot visitar l’exposició «Suaus perfums» de l’Eugeni Jané, l’hostaletenc que ha fet de l’afició a la fotografia una mostra per comunicar el seu art. En aquest cas es tracta d’una tria de mig centenar d’instantànies de temàtica sensual i eròtica, majoritàriament en blanc i negre, de models femenines que ha anat capturant a través de la càmera des del 2005. La inauguració es farà el dissabte 12 a les 12, coincidint amb l’inici de l’exposició que s’obre al públic matí i tarda (de 12.00 a 14.00 i de 17.30 a 20.30).

Eugeni Jané, autoproclamat «El censurat» i malgrat considerar-se fotògraf amateur, ha rebut el reconeixement de companys professionals i ha fet diverses exposicions, tres d’elles a Barcelona i també a Igualada, Piera i als Hostalets de Pierola. El seu treball s’ha especialitzat en paisatges, matinades, capvespres i animals de nit dels quals, precisament, en va fer una exposició l’octubre del 2020.

Comparteix