Commemoració del 25N

441

Al llarg d’aquest mes de novembre, i en especial els dies 25 i 26, tenen lloc diverses accions per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Lectura del manifest, tallers, teatre, debat i repartiment de llaços liles en tots els actes formen part d’un seguit d’activitats pensades per tal que tothom hi participi.

Després de la píndola teatral Elles #cosasdechicas a càrrec de la companyia La Melancòmica dirigit a l’alumnat de 3r d’ESO, del teatre-fòrum Aprenent a estimar sense prejudicis a càrrec de la companyia Impacta’t per a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO i del debat sobre les violències de gènere al Punt Jove els actes s’intensifiquen aquesta setmana el divendres 25 de novembre amb el taller del 25N dirigit a l’alumnat de Primària a l’Institut Escola Renaixença. Amb la feina resultant s’editaran uns llibrets personalitzats dirigits als infants del municipi. A les 12.00 i a les 19.30 a la plaça Cal Figueres hi haurà lectura del manifest del 25N i taller al Punt Jove a les 17.00.

Dissabte 26, a les 10.30 a l’auditori Cal Figueres s’ha programat el taller d’autodefensa personal femenina a càrrec de Dones amb Empenta. Es recomana portar roba còmoda. Activitat per a dones de totes les edats.

En tots els actes d’aquesta edició es farà un repartiment de llaços liles elaborats pels usuaris del Centre d’Atenció a la Gent Gran. Paral·lelament, aquests vespres, la torre del Senyor Enric estarà il·luminada de color lila.

Comparteix