Torneig de Futbol 7

289

Inscripcions obertes fins al 5 de juliol per apuntar-se al torneig de Futbol 7 per a joves de 16 a 21 anys de la comarca que organitza el Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. La competició es disputarà les tardes de dilluns, dimecres i dijous del 10 de juliol al 3 d’agost entre els Hostalets i Òdena.

Convocatòria dirigida als joves de la comarca per participar al Torneig de Futbol 7. Les inscripcions són gratuïtes i es lliuraran samarretes sense cost als participants. L’única condició és tenir entre 16 i 21 anys i formar un equip d’un mínim de 10 integrants i màxim de 15 tot i que, en cas de fer-ho individualment, es buscarà equip per garantir que ningú se’n queda fora.

La competició tindrà lloc els dilluns, dimecres i dijous de 16.00 a 19.00 del 10 de juliol al 3 d’agost entre el camp de futbol dels Hostalets i el d’Òdena en un format inicial de lligueta i una final a quatre on hi col·laboren els clubs de futbol de les dues poblacions i on els equips podran ser mixtos.

El termini per inscriure-s’hi acaba el dimecres 5 de juliol i només cal accedir a aquest formulari i emplenar les dades.

Comparteix