Ajuda als gatets

92
L’associació dels Gatets dels Hostalets fa una crida als veïns i veïnes dels Hostalets de Pierola per iniciar una recollida de llet i menjar a gatets nadons. S’han habilitat tres punts de recollida: al carrer la Caseta de l’hort núm. 20, el carrer Església núm 38 i, també, a recepció de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic. 
.
Amb l’arribada de la primavera i la calor, a l’associació dels Gatets dels Hostalets se li gira feina: comencen a néixer els gatets de les colònies de les gates que encara no han estat esterilitzades i això suposa l’activació de cases d’acollida, caçar mares i gatets i buscar noves cases per als nouvinguts.
.
Un dels objectius principals de l’associació és evitar que hi hagi gats al carrer. Per aquest motiu s’aplica el mètode CER (caça, esterilització i retorn) per evitar nous naixements i proliferació de les colònies.
.
L’any 2023 es van esterilitzar més de 30 gats i enguany, encara al mes de juny, la xifra ja arriba als 26. Malgrat aquesta tasca, els abandonaments, naixements i gats que no es deixen atrapar, fa que cada primavera hi hagi noves camades. Enguany hi ha 3 lactants i 5 cadells en una casa d’acollida i 11 lactants pendents de caçar. I 5 ja tenen casa!
.
És per això que l’associació es veu desbordada i demana ajuda a les veïnes i veïns per fer una recollida de llet per gats lactants (és una llet especial, no pot ser de vaca), pinso i menjar humit per a cadells.
.
Hi ha 3 punts d’acollida: 
  • Recepció de l’Ajuntament (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres)
  • Carrer Caseta de l’hort, 20 (tots els dies)
  • Carrer església, 38 (tots els dies)

D’altra banda, també es pot ajudar en altres accions com oferint-se de casa d’acollida o sent voluntari de les colònies, fer donacions de pinso per a gats adults o aportant donatius a través de Bizum al 676 51 48 81.
.
Per a més informació, podeu seguir l’instagram de l’associació @gatetshostalets, trucar al 676 51 48 81 o visitar gatets.cat.
.

Comparteix