Igualada i els Hostalets de Pierola tanquen el Campionat d’Enduro

1182

El cap de setmana del 7 i 8 de novembre es van disputar les dues últimes proves del Campionat d’Espanya d’Enduro amb seu a Igualada i als Hostalets de Pierola. Concretament, la nostra localitat acollia les cronos, darrere de Cal Ponsa, amb un tram de 7 quilòmetres de camins al sector de la bòbila i l’assistència tècnica que estava just abans de l’inici, on es podia veure de molt a prop els protagonistes. De fet, el fàcil accés i el bon temps va fer que el públic hostaletenc pogués gaudir d’una cronometrada molt espectacular amb grans desnivells i dificultats tècniques amb contenidors i pedres. El tram de la bòbila era molt més ràpid i tenia la dificultat organitzativa de controlar tanta distància.

La cursa, amb un total de 123 inscrits, constava de tres voltes a un recorregut de 63 quilòmetres amb inici i final a Igualada, on també hi havia els boxes i l’especial extrema. En l’apartat estrictament esportiu, cal destacar que mancava per decidir el campió de la categoria E2 que es disputaven Oriol Mena i Jaume Betriu. El títol es va decidir en la primera jornada ja que Mena va patir un abandonament i Betriu va guanyar els dos dies. Cristóbal Guerrero va guanyar l’E1 en les dues jornades també i Jonathan Barragan va fer el mateix en E3. La classificació scratch, en la que competeixen tots i que marca el guanyador absolut de la cursa, la va guanyar els dos dies Barragan amb una Gas Gas de la categoria E3.

L’altre al·licient del cap de setmana era veure en acció el 4 vegades campió del món d’enduro, Ivan Cervantes que participava en E3 com a preparació per al pròxim Dakar amb una actuació menys ràpida però molt més espectacular.

Destacar també la bona organització de Moto Club Igualada i l’escuderia d’enduro local AC Baldrich -que també comptava amb diversos pilots a la cursa-, la comissió d’Esports dels Hostalets i molts voluntaris locals que van col·laborar en la marcatge i preparació dels trams, logística i en els punts de control els dos dies de cursa.

Podeu consultar els resultats i més informació a:

https://fedemoto.info/ImgPrueba/0/2015/11/Resultados%20IGUALADA.pdf

http://www.motoclubigualada.com/calendari/enduro-igualada-2015/

I més imatges de l’Enduro als Hostalets de Pierola prement aquí.

Comparteix