‘Accés’, nou servei per a joves de 16 a 21 anys

1025

Les regidories de Benestar, Educació i Joventut dels ajuntaments de Collbató, El Bruc i Els Hostalets de Pierola, amb el suport de l’Obra Social ‘La Caixa’ i la Diputació de Barcelona van obrir, el passat mes d’octubre, un nou servei destinat a joves de 16 a 21 anys.

El servei ‘Accés’ té com objectiu facilitar un espai d’atenció i formació a l’adolescència i joventut dels municipis entre 16 i 21 anys.

El projecte ‘Accés’ ofereix orientació i acompanyament personalitzat i individual, i té previstes diverses accions que, el jovent interessat, podrà escollir depenent de les seves necessitats i interessos, amb un pla individual i l’orientació formativa o prelaboral personalitzada, suport amb els instruments en la recerca de feina (CV, carta de presentació, etc.), acompanyament d’alta al SOC, a la xarxa Xaloc i a la Garantia Juvenil, preparació per a les proves d’accés de cicles formatius i per a la prova ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologies de la Informació i la Comunicació) i orientació per a la participació ciutadana i el voluntariat.

En el cas dels Hostalets de Pierola, aquest projecte vol focalitzar-se en donar resposta als joves que, per residència o assistència a centres educatius, tenen més proximitat amb els municipis del Baix Llobregat.

El servei, ubicat a les antigues escoles de Collbató, al passeig de la Fumada, 9, està obert, de dilluns a dijous, des de l’octubre fins al juny, de 9 a 12 del matí.

La inscripció es pot efectuar de manera presencial a la recepció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Can Fosalba (en el seu horari habitual).

 

 

 

 

 

Comparteix