Hora del conte, patinatge i carnaval a Serra Alta

1116

Projecció de ballet, sortida de marxa nòrdica a Barberà i Carnaval a Serra Alta entre els actes d’aquesta setmana. El taller de ràdio del Punt Jove, l’Hora del conte, els tallers del CRIP, jornada de patinatge artístic o els assajos de Caramelles són altres de les propostes previstes.

Des de la Royal Opera House de Londres, aquest dimarts a les 20.15 es va poder gaudir de l’espectacular ballet The Cellist, Dances at a gathering amb la ballarina anglesa Lauren Cuthbertson, i els ballarins Matthew Ball, també anglès, i el portuguès Marcelino Sambé. La projecció, a càrrec de l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola, es va fer, com sempre, a l’Auditori Cal Figueres.

Aquest dijous va tenir lloc la 3a sortida del cicle de caminades de marxa nòrdica que organitza la Diputació de Barcelona. L’itinerari, urbà i de natura, cercava la visita a espais emblemàtics de la població i transcorre sense gaires desnivells. En el decurs de la passejada els participants van poder gaudir de la bellesa d’uns indrets magnífics envoltats de natura. La ruta ha començat amb una visita a l’església romànica del segle XI, voreja el riu Ripoll, descobreix el Castell de Barberà o la flora i fauna autòctona amb un recorregut total de 8,7 km.

I destacar també l’últim acte de Carnaval d’enguany amb el concurs de disfresses amb 3 premis per a categoria (adulta i infantil) i sopar a partir de les 20.30 al poliesportiu de Serra Alta. Música amb discjòquei i ball tancaran la festa fins a entrada la nit.

Com sempre podeu consultar els diferents actes previstos per als pròxims dies a l’agenda (esdeveniments) de la pàgina web municipal o al calendari de l’APP dels Hostalets de Pierola.

Comparteix