Cap de setmana amb dues conferències i 6 mesos de govern

417

La conferència del Dr Piqueras sobre bolets i salut divendres, l’estrena del cicle homenatge a Francesc Valls-Junyent dissabte i la revisió pública als 6 mesos del govern actual diumenge són els actes destacats d’aquest cap de setmana. 

A punt d’entrar al darrer mes de l’any, aquest final de novembre ve marcat per diversos actes que porten temps preparant-se. Divendres, després d’haver-se ajornat per la proximitat a la ‘sentència del procés’, l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola ofereix la xerrada sobre bolets i salut a càrrec del prestigiós expert Dr. Josep Piqueras, hematòleg de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. A més, és soci fundador de la Societat Catalana de Micologia, soci d’Honor de la Societat Valenciana de Micologia i l’Associació Micològica Font i Quer. És autor o coautor de més de 140 articles i de diversos capítols en llibres de medicina, toxicologia i micologia i autor d’un llibre sobre toxicologia de plantes i fongs.

Per altra banda, dissabte a les 7 de la tarda s’estrena el cicle de conferències «Vinya i fàbrica: Història i economia de la Catalunya contemporània» i que serà un homenatge al desaparegut historiador hostaletenc Francesc Valls-Junyent. La primera ponència anirà a càrrec de Josep Colomé, Jordi Planas i Raimon Soler moderats per Miquel Gutiérrez, tots ells de la Universitat de Barcelona, i sota el títol «Transformacions agràries, acció col·lectiva i canvi polític en la Catalunya contemporània». Hi haurà també interpretació musical en directe amb la suite núm. 1BWV 1007 de Johann Sebastian Bach a càrrec del violoncel·lista anoienc, Edmon Bosch.

Finalment diumenge, amb l’inici del desembre, hi haurà la primera sessió informativa i participativa, fora de les sessions plenàries, per donar resposta a l’acció de govern de l’actual equip després de 6 mesos. Una oportunitat en horari de cap de setmana (diumenge a les 18.00) per poder preguntar sobre els diferents aspectes de l’actualitat municipal i saber quines línies es tracen i quins són els projectes previstos del mandat estrenat fa mig any. L’equip de govern demana la màxima participació per part de tothom amb la voluntat que aquest tipus de sessions es puguin fer periòdicament.

 

Comparteix