Activitat de l’àrea de Joventut i butlletí de desembre

768
Amb l’inici del mes de desembre, des de la regidoria de Joventut es publica el butlletí amb la previsió de les darreres setmanes de l’any i la vista posada al 2020. Podeu consultar-lo digitalment i, tot seguit, llegir el resum de les activitats recents així com els actes per als pròxims dies.
Tallers en el marc del 25N
El primer taller que es va realitzar va ser el de gestió emocional en situació de conflicte. L’entitat SEER ens va oferir la possibilitat de gaudir d’un taller on es van treballar la identificació de les emocions, la gestió de les pròpies emocions i la gestió del conflicte en els diferents espais del nostre quotidià.
D’altra banda, el passat dissabte 23 de novembre va tenir lloc el taller sobre defensa personal per a dones amb una breu introducció sobre els conceptes de violència, agressió i defensa. Paral·lelament, l’instructor va mostrar diferents tècniques de defensa com: atac per darrere en diverses posicions, atac pel costat i atac frontal.
Per últim, el dimecres 27 de novembre va tenir lloc l’última activitat en el marc del 25N. Una desena de joves van participar activament de l’activitat de teatre organitzada per Trama Coop. Es van treballar aspectes com les violències masclistes, el patriarcat, el sexting, el victimblaming, entre altres qüestions relacionades amb les violències de gènere.

La valoració de les joves sobre els tallers va ser molt positiva i demanen continuar fent tallers i cursos vinculats a aquesta temàtica.

Aquesta setmana des de Joventut es farà l’activitat de reflexió al sofà vinculada a la temàtica de sexualitat. El tercer capítol de la sèrie SEX Education ens espera, el dimecres 4 de desembre a les 18.00h al Punt Jove, per poder treballar amb el jovent els mites existents sobre les relacions sexuals, els dubtes, la protecció necessària a l’hora de tenir relacions sexuals, les relacions d’amistat i d’amor entre grup d’iguals, l’amor romàntic, les orientacions sexuals, etc. posant de relleu la importància de l’educació sexual a les aules perquè les persones tinguin tota la informació necessària en aquesta temàtica.
Recordeu que si teniu menys de 16 anys cal que demaneu la vostra autorització al Punt Jove per poder accedir-hi.

Pera altra banda, divendres 6 de desembre, l’equipament estarà tancat per festivitat.

Comparteix