Magnífica actuació dels Mèlt al Casal Català

1223

El dissabte 4 de juny a la tarda, el teatre del Casal Català va oferir una gran actuació a càrrec del grup vocal jove ‘Quartet Mèlt’, que presentava el seu recent disc ‘Maletes’ amb un ampli repertori que també incloïa versions de temes molt variats que anaven des de clàssics catalans a èxits internacionals. Amb l’única però la impressionant força vocal de la soprano Magalí Sare (Bellaterra), la contralt Ariadna Olivé (Barcelona), el tenor Eloi Fort (Tarragona) i el baríton Oriol Quintana (Sabadell), el públic assistent va poder escoltar i sentir una interpretació excepcional i d’una complexitat que va ser valorada amb forts i llargs aplaudiments.

Recordem que el Quartet Mèlt va ser guanyador de la tercera edició del programa musical ‘Oh happy day’ de TV3 la tardor passada i que els va portar a actuar a Budapest, Cardiff i Salzburg. Per Sant Jordi, van fer la presentació del seu disc per primer vegada en un doble concert a Manresa.

L’actuació als Hostalets de Pierola, organitzada per la junta del Casal Català, va respondre sobradament a les expectatives dels seus seguidors i va sorprendre molt positivament a qui no havien tingut l’ocasió de veure’ls anteriorment.

Cliqueu aquí per veure més imatges.

Comparteix