Actuacions amb animals de companyia de la Guàrdia Municipal

1282

En els darrers tres mesos la Guàrdia Municipal dels Hostalets de Pierola ha portat a terme gairebé una vintena d’actuacions relacionades amb la tinença d’animals domèstics.

Entre les competències de la Guàrdia Municipal dels Hostalets de Pierola hi ha la vigilància, el control i el compliment de la normativa sobre tinença d’animals de companyia. A tall d’exemple, entre els mesos de febrer i abril, la Guàrdia Municipal ha documentat prop de 20 actuacions amb animals de companyia abandonats o desfermats, bàsicament gossos, dins del terme municipal dels Hostalets de Pierola.

Un nombre important de les actuacions comporta la identificació de l’animal i el retorn al seu propietari. En d’altres casos, amb o sense identificació de l’animal, aquest és retirat pels serveis de Font-Galí, l’empresa encarregada de fer-se càrrec dels animals de companyia abandonats.

Cal dir que, en una ocasió durant aquests mesos, també ha estat necessari tramitar una denúncia per incompliment de l’ordenança sobre animals de companyia perillosos.

Telèfon d’avís per denúncies: 93 771 20 49

Recordar que als Hostalets de Pierola està en vigència l’ordenança cívica que regula la tinença d’animals de companyia i recull els drets i deures dels propietaris. També exposa les sancions per no complir amb la normativa. A continuació pots visualitzar i descarrega la normativa sobre tinença d’animals de companyia:

Comparteix