Afectacions als carrers per les 2h de resistència

427

Aquest diumenge de 9.00 a 14.00 hores se celebra la sisena edició de la prova de 2 hores de resistència en BTT que organitza la Comissió d’Esports dels Hostalets de Pierola amb alguns talls i limitacions per aparcar en carrers centrals del municipi i que us expliquem a continuació.

La prova tindrà l’eix principal de trobada, arribada i zona de boxes al passatge Anselm Clavé, darrere la torre del Sr Enric, s’endinsarà pel bosc de Cal Ponsa i passarà per la zona del centre de la gent gran, l’skate parc, passatge Migdia, carrers Pi i Margall i Mestre Lladós. Aquest recorregut obliga l’organització a fer talls d’alguns trams de carrer i evitar l’estacionament de vehicles en el tram horari previst per aquest esdeveniment.

Per tant, de 9.00 a 14.00 hores, no es podrà estacionar al passatge del Migdia, carrer Anselm Clavé, un tram de Pi i Margall, carrer Mestre Lladós i un tram de l’Amadeu Vives. Els talls de circulació afecten el carrer Àngel Guimerà a l’alçada del centre de la gent gran, Pi i Margall entre Anselm Clavé i Àngel Guimerà, el camí de la depuradora i el tram del carrer Amadeu Vives entre els carrers de la Caseta de l’Hort i Mestre Lladós. Es podrà circular (però no estacionar) en el tram dels carrers Mestre Lladós i Catalunya.

Recordem que un cop finalitzi la prova hi haurà una arrossada popular amb tothom qui hagi adquirit el tiquet disponible aquesta setmana a diferents establiments del municipi.

Comparteix