Previsió d’actes pel mes d’abril

218

Des de fa 3 mesos, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola distribueix un document amb la previsió d’actes mensuals. Una agenda amb les propostes d’accés públic que no entren dins una programació regular i d’interès general. El mes d’abril és especialment intens amb Setmana Santa, Festa de la Gent Gran, Sant Jordi o la Festa de la Inclusió.

Amb l’objectiu d’arribar al màxim de gent possible i tenir una previsió de les pròximes setmanes al poble, des de Comunicació amb coordinació amb la resta d’àrees municipals s’elabora, des del mes de febrer, una agenda mensual. Malgrat que sempre apareixen propostes o convocatòries imprevistes, el document és una guia per veure, amb un cop d’ull, els principals actes previstos.

Aquest mes d’abril, amb Setmana Santa, Festa de la Gent Gran, Sant Jordi o la Festa de la Inclusió, conté una seixantena d’actes a l’espera de concretar altres previsions com la convocatòria d’un ple extraordinari o la programació especial d’alguna entitat o associació que a finals de març encara no hagués tancat la proposta.

L’agenda mensual es reparteix per les cartelleres del terme i, en format petit, a recepció de l’Ajuntament i en els punts habituals. Recordem, però, que les dades vàlides i actualitzades es poden consultar en aquest web o a l’App municipal.

Documentació relacionada:
Agenda dels Hostalets de Pierola (abril 2023)

Comparteix