Visita a ‘Instalaciones Ahora 2005’

727

Nova jornada de contacte amb empreses del municipi. Aquest dilluns, l’alcalde dels Hostalets de Pierola, la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació i la prospectora del projecte «Anoia Activa» del Consell Comarcal van visitar Instalaciones Ahora 2005, rebuts pel seu fundador i gerent Carlos Sánchez i Maribel Sánchez, del departament d’administració.

Instalaciones Ahora 2005 és una empresa fundada l’any 2004 i ubicada al polígon industrial Camp de la Serra des del 2007. Es dedica al món de la lampisteria, instal·lacions i manteniment, ja sigui en l’àmbit domèstic o industrial. Especialistes en el sector de l’electricitat, fontaneria, gas, climatització, automatismes, butlletins, projectes de legalització, videovigilància, seguretat i darrerament, energies renovables.

Actualment l’empresa disposa d’una plantilla laboral de 26 persones, entres tècnics i oficina. El seu radi d’acció es concentra bàsicament a l’Anoia Sud, a la comarca veïna del Baix Llobregat, al voltant de l’àrea metropolitana de Barcelona i a dues grans zones industrials del país; la regió del camp de Tarragona amb la petroquímica i l’àrea de Martorell, amb molta activitat industrial gràcies a la Seat, on també ofereixen el seus serveis.

També disposen d’una oficina comercial al centre de Piera per atendre la clientela de la zona. Instalaciones Ahora 2005 és usuària del Servei Local d’Ocupació de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i es treballa coordinadament per ambdues bandes amb l’objectiu d’atendre les necessitats de demanda laboral de l’empresa. En aquest sentit, el Carlos ens comenta que es troba amb certes dificultats per trobar perfils amb experiència i coneixements de l’ofici de lampista, tot i que manté contacte amb instituts de formació professional de la zona. Una casuística compartida amb altres empreses quan sol·liciten tècnics professionals amb un ofici de tota la vida.

Comparteix