Rebaixa en el preu i ajornament del rebut

1356

En el marc de les mesures econòmiques contra la crisi del coronavirus impulsades per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, la societat municipal d’aigües Hoserpi SL ofereix una rebaixa del 50% del cànon i la possibilitat d’ajornar la factura de l’aigua del segon bimestre de l’any, que inclourà el consum dels mesos de març i abril i que, en condicions habituals, s’emetrà al mes de maig.

L’ajornament permetrà abonar la factura del període març-abril en dos pagaments, sense cap mena de recàrrec, que es giraran al juny i a l’agost. Si s’opta per aquesta via, l’aigua que s’ha consumit durant les setmanes de confinament no es pagarà fins a l’estiu i, de forma repartida, en dos rebuts.
Tant si s’ajorna el pagament com si us manteniu en el sistema bimestral actual, cal tenir en compte que, amb un consum similar a l’habitual, l’import d’aquest bimestre serà més baix del normal atès que des de l’Agència Catalana de l’Aigua s’ha aplicat una reducció del 50% del cànon de l’aigua, rebaixa que la companyia d’aigües repercutirà de forma directa a la factura.
Si com a usuaris de l’aigua municipal esteu interessats en acollir-vos a la mesura, heu de contactar amb l’Ajuntament per correu electrònic o bé per telèfon i comunicar la voluntat d’ajornar el pagament. El termini per fer-ho acaba el 24 d’abril.

Per fer la petició d’ajornament, des de l’empresa municipal és preferible que les sol·licituds arribin a través del correu electrònic: esorolla@hoserpi.cat. En cas que que no sigui possible, es pot fer a través del telèfon gratuït 900 70 10 73 de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores.

Recordem que en cas de patir alguna dificultat econòmica o social per fer front a les despeses de l’aigua, ho podeu notificar a través dels canals esmemntats per derivar el vostre cas al departament d’Acció social.

Comparteix