Inauguració de la portada d’aigua a Can Rovira

243

El passat divendres 1 de juliol es va inaugurar l’obra d’abastament d’aigua potable de la urbanització de Can Rovira de l’Estela. Es tracta d’una llarguíssima reivindicació veïnal iniciada durant la dècada de 1990 els tràmits de la qual van començar durant el mandat 2007-2011. L’acte va comptar amb una gran representació dels veïns i dels últims tres alcaldes.

Durant el mandat 2007-2011 l’Ajuntament es va iniciar els tràmits per a la seva realització i aquest 2022, més d’una dècada després, el projecte s’ha culminat amb èxit, portant aigua a més d’una trentena d’habitatges. L’obra, amb un cost de 495.000€ ha estat possible gràcies a la suma d’esforços fets durant quatre mandats.

En aquest sentit, l’acte va comptar amb els veïns de la urbanització, els membres de la junta de l’Associació de Veïns, representants de l’empresa constructora, l’equip redactor del projecte i treballadors de l’Ajuntament implicats en el projecte, així com els anteriors alcaldes Jordi Calpe i Daniel Vendrell, l’exregidor d’urbanisme Joan Raldiris, l’alcalde Gerard Parcerisas i el regidor d’Urbanisme Jordi Parcerisas.

Veure més imatges.

Comparteix