Últims dies per presentar sol·licituds

1969

Enguany, de l’1 al 19 de novembre es poden presentar les sol·licituds per optar a les ajudes que atorga l’Ajuntament dels Hostalets als estudiants del municipi i que van dels 50€ als 325€. Les ajudes per a l’escolarització es concedeixen a l’alumnat de fins a 25 anys (inclosos) que cursa des d’Educació Infantil a estudis universitaris o màsters.

Arrenca el termini per respondre a la convocatòria dels ajuts escolars per alumnes de fins a 25 anys en fase de formació (Educació Infantil, Primària, Secundària, cicles formatius, Batxillerat, estudis universitaris i màsters) que atorga l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Una ajuda per la qual se’n pot beneficiar tot l’alumnat empadronat al municipi en el marc d’una partida pressupostària que pot reduir les quantitats de forma proporcional si la demanda supera l’import per donar-ne la màxima cabuda.

Les sol·licituds han d’aportar els justificants sobre les despeses en cost de llibres, dispositius informàtics i quotes de material per als qui no utilitzin llibres, rebuts mensuals i matrícula. Cal incloure les dades de l’alumne així com la documentació bancària per rebre la compensació econòmica.

Atenció: En la presentació presencial, amb motiu del nou sistema de registre implementat recentment, cal portar la documentació original i des de recepció es fa el procés de còpia certificada automàticament. 

El tràmit es pot fer fins al 19 de novembre a les oficines municipals de la plaça Cal Figueres o de Can Fosalba i, telemàticament, a través de la instància genèrica de la seu electrònica adjuntant la sol·licitud, que trobareu a continuació, i els justificants.

Consulta les bases:
Bases dels ajuts a l'escolarització 2021-2022
Descarrega’t la sol·licitud:
Model 2021-2022

Comparteix