Albert Baron Baron (Sumem)

CURRÍCULUM

Nascut el 4 de desembre del 1964, la meva infància i joventut va passar a la Florida (Hospitalet de Llobregat), un barri d’immigrants humil i obrer.
.
Vaig estudiar caldereria i estructures metàl·liques, treballant en un taller i delineació a l’hora que estudiava informàtica.Després de treballar 4 anys com a responsable informàtic vaig arribar a l’actual empresa el 1992. Actualment sóc director financer en una multinacional.
.
M’agrada la natura, fer caminades, tinc hort i sovint vaig al teatre, on he participat a alguna obra. Estic enamorat de l’Alt Empordà, m’encanten els animals i gaudeixo fent arrossos.
.
Molt conscienciat amb la necessitat d’un canvi de model energètic, he participat en cursos i seminaris sobre energies alternatives. He format part activament de l’AMPA de l’escola dels meus fills i durant 10 anys a Omplim la pica, entitat de suport a la infància i la joventut d’Esparreguera.
.
Visc a Can Fosalba des del 2001, tot i que hi anava des de la seva creació amb els meus pares, arribant a ser president de l’Entitat durant 3 anys.

Fa més de vint anys que col·laboro amb SUMEM als Hostalets, un grup divers, plural, progressista i amb caràcter social com jo. Des del juny del 2023 soc regidor d’Urbanitzacions i Promoció Econòmica.
.
Crec que la meva llarga experiència en l’àrea financera de l’empresa privada, els meus coneixements sobre energies renovables i la meva vivència a Can Fosalba poden contribuir a aportar millores a les condicions socials i urbanístiques del 30% de la població dels Hostalets que vivim a les urbanitzacions.
.

Òrgans en els que participa (A.B.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Albert_Baron

Retribucions
La retribució anual és un càlcul sobre els 18.000€ anuals segons la participació en les juntes, comissions i plens que es convoquin.

En espècies 2023: Lot Nadal (30€) – Sopar de Nadal (45€)