Curs d’alfabetització informàtica

360

Inscripcions obertes per al curs d’alfabetització informàtica que s’impartirà el 30 de gener als Hostalets de Pierola. Una oportunitat per a totes aquelles persones que vulguin adquirir coneixements bàsics en aquesta matèria. Per apuntar-s’hi n’hi ha prou en trucar al 938051585, passar per recepció de l’Ajuntament o a fer servir aquest formulari.

Tothom que tingui interès en participar del curs per adquirir coneixements bàsics d’informàtica poden participar en el curs que tindrà lloc el dilluns 30 de gener, a les 9 del matí, a les instal·lacions del Biblio@ccés dels Hostalets de Pierola.

Les classes les donarà la tècnica Laia Pascual del projecte Nexes i es preveu que hi hagi 3 sessions més. L’accés és gratuït però cal reserva prèvia trucant al 938051585, notificant-ho a recepció de l’Ajuntament i introduint les dades de la persona que ho sol·licita a través d’aquest formulari.

Aquesta acció vol acostar persones que, per la causa que sigui, no han tingut accés a formar-se en les primeres passes a la informàtica i és una formació coordinada des del projecte Nexes subvencionada per la Diputació de Barcelona i cofinançada pel Consell Comarcal de l’Anoia i la col·laboració de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

 

Comparteix