Alumnes del PTT aprenen mentre col·laboren amb els municipis

1325

Els alumnes del PFI-PTT Anoia Sud de la branca d’Auxiliar en Vivers i Jardins han finalitzat els seus mòduls específics amb un projecte de condicionament del pati de la llar d’infants municipal ‘El Gall Mullat de Piera’. Els joves han plantat diversos arbres, han creat un petit hort on han fet plantacions junt amb els infants i han muntat un gran sorral per tal que els més menuts puguin gaudir-ne. Aquest projecte continuarà el curs vinent amb el disseny i creació de nous espais de joc.

A més, els alumnes d’aquesta especialitat han col·laborat durant el curs amb diversos projectes i brigades municipals de l’Anoia Sud:

Als Hostalets de Pierola van enjardinar  una zona del nou Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP).

A Masquefa van estar presents a Fira Futur amb una demostració sobre ornamentació floral i fent guarniments florals per la Primavera Shopping .

A Capellades van estar fent la poda de zones verdes del municipi.

I a Piera també van fer una activitat compartida amb alumnes de l’escola Herois del Bruc. En aquesta sessió els alumnes del PTT van mostrar un germinador que havien fet als alumnes de l’escola i els van acompanyar en la recollida de pèsols i faves.

Comparteix