Concert dels Amics de la Música dels Hostalets de Pierola: Auró Quartet

1322

El proper diumenge 18 d’octubre de 2016, a les 19 hores, tindrà lloc un nou concert organitzat pels Amics de la Música dels Hostalets de Pierola a l’auditori de Cal Figueres.

En aquesta ocasió, el concert de música de cambra a càrrec de l’Auró Quartet, format per Sergi Miró i Carlota Novell, violins, Elena Martínez, viola i Pol Farell, violoncel. Destaquem que interpretaran per primera vegada a Hostalets el quartet Americà de Dvórak, una de les obres més importants del repertori de música de cambra.

Auró neix al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona on es coneixen quatre joves músics vinguts d’arreu del país. Tots amb experiència en diferents orquestres i altres formacions de cambra, trobem en el quartet de corda l’espai ideal on compartir la música i poder-se expressar.

Sota el mestratge de Daniel Cubero, violinista del Qvixote Quartet, van tenir l’oportunitat de conèixer, explorar i interpretar en diferents concerts i actuacions el principal repertori escrit per a quartet de corda. S’han format amb músics deprimer nivell com Gisella Curtolo, Paul Cortese, Kai Gleusteen, Peter Thiemann, Emile Cantor (Orpheus Quartet) i Lluís Claret entre d’altres.

Gràcies a l’experiència i coneixements que en d’altres àmbits musicals com la pedagogía, la composició i la música moderna, han pogut desenvolupar un estil propi i de confluència amb la societat actual.

Interpreten obres d’estils ben diferenciats, des del primer classicisme fins a música contemporània, per tal d’oferir tota la sensibilitat i especial sonoritat que caracteritza el quartet de corda.

Podeu descarregar i veure el programa previst aquí.

Comparteix