Els Amics de la Música presenten un nou concert als Hostalets de Pierola

976

El pròxim concert tindrà lloc el diumenge, 12 de març a les 18.00, amb el Quartet Altimira, integrat per Luís Peña i Joan Mestre als violins, David Andújar a la viola i Mariona Tusset al violoncel, acompanyats per Eduard Sáez al piano.

Quartet Altimira

Formació nascuda a l’estiu del 2012 de la iniciativa dels seus actuals membres a partir de les ganes de treballar i gaudir del principal repertori que s’ha escrit per quartet de corda i l’interès d’oferir concerts arreu del territori. Actualment estan profunditzant el treball del quartet del corda amb els membres del prestigiós Quartet Casals i malgrat la seva recent formació han tocat arreu de la geografia catalana.Els seus membres han tingut la ocasió de treballar en diverses formacions de cambra i de poder tocar junts anteriorment en nombroses ocasions, compartint molts aspectes comuns i unes trajectòries acadèmiques similars ja que tres dels seus membres han estudiat al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona i han continuat posteriorment la seva formació a la ciutat de Tel Aviv, a l’estat d’Israel.

El més de maig del 2016 han sigut finalistes del prestigiós concurs internacional «Paper de Música» de Capellades.

Al mateix maig del 2016 són premiats al concurs «Pòdiums» de Sant Joan de Vilatorrada.

L’estiu del 2013 són guardonats amb el primer premi del concurs internacional ‘Tocando el cielo’ a Panticosa, en el marc del festival que es duu a terme a principis del mes d’agost.

Els seus membres són Luis Peña i Joan Mestre al violí, David Andújar a la viola, Mariona Tuset al violoncel.

Eduard Sáez, piano

Inicia els seus estudis musicals a l’Escola Municipal de Música de Rubí amb Núria Abizanda. Més tard es trasllada al Conservatori Professional de Terrassa on finalitza els estudis de Grau Mitjà amb les màximes qualificacions i rep la Menció d’Honor de Música de Cambra. Posteriorment cursa estudis de Grau Superior amb la prestigiosa pianista Edith Fischer i es gradua al conservatori del Liceu. Cal destacar la seva tasca com a pianista acompanyant i en música de cambra en diverses formacions que li han permès actuar en innumerables cicles de concerts. Des de l’any 2010 és el pianista titutar de l’entitat coral Nova Égara de Terrassa i actualment a les Jornades Internacionals de Cant Coral organitzades per la FCEC. Ha col·laborat en projectes del Cor Jove de l’Orfeó Català amb la Fura dels Baus i la Coral Càrmina, entre molts altres cors del país. Actualment és repertorista i professor de piano a Àgora Sant Cugat International School i a l’Escola Municipal de Música de Valldoreix.

 PROGRAMA

Quartet amb piano en G minor de WA Mozart

Allegro

Andante

Rondo, Allegro moderato

Piano quintet en F minor op.34 J Brahms

Allegro ma non troppo

Andante, un poco Adagio

Sherzo, Allegro

Finale, un poco sostenuto-Allegro non troppo

Comparteix