Els Amics de la Música tanquen una etapa

426

Després de 15 anys i 144 concerts, l’entitat cultural ‘Els Amics de la Música dels Hostalets de Pierola’ posa punt i final a una etapa on s’han pogut viure tardes de grans actuacions i de formacions d’una gran qualitat. L’Orquestra Simfònica del Vallès i la 5a simfonia de Beethoven van oferir aquest últim concert al teatre del Casal Català.

El diumenge 20 de juny va tenir lloc l’últim concert dels cent quaranta-quatre que l’entitat ‘Els Amics de la Música dels Hostalets de Pierola’ ha ofert al poble. Han estat 15 anys d’una gran voluntat i d’un esforç per contribuir en la cultura, especialment la musical, amb varietat de modalitats i gèneres (sarsueles, cant líric, solistes, cant coral, etc) i una aposta, present en cada temporada, per a la gent jove.

Des de la direcció de l’entitat es van explicar les raons del final d’aquesta etapa amb el lògic cansament dels anys per part de la junta, la resposta sovint insuficient de la gent del poble i les dificultats dels darrers mesos on també s’hi ha sumat la pandèmia.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Àngels Lorés, va fer un gran agraïment i un fort reconeixement a la junta dels ‘Amics de la Música’ per tota la tasca i aportació en l’àmbit cultural als Hostalets de Pierola. També va prendre el compromís d’agafar el relleu des de l’administració local, en la mesura que sigui possible, per seguir amb l’aposta i l’oferta musical de qualitat al nostre municipi.

Comparteix