Àngels Lorés Otzet (Junts)

CURRÍCULUM

Nascuda a Barcelona el 1965. Casada amb el Joan Millaret Valls i mare de l’Eulàlia i el Francesc. Professora Superior de Música pel Conservatori Municipal de Música de Barcelona. He cursat també els graus elementals de cant i piano. He treballat a les escoles Gravi i Letícia els anys 1988-89, així com a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar.

Des de 1991 treballo de professora a l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona. He exercit la docència com a tutora i professora de Música, Ciències Socials, Publicitat, Comunicació Audiovisual i Alemany a secundària i batxillerat. També he estat directora durant vint-i-cinc anys de les corals de l’escola, participant en les activitats del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya).

Els meus trenta-dos anys d’experiència com a docent m’han proporcionat una mirada generosa de les persones, defugint les aparences i les classificacions, així com una gran capacitat de treball en equip. Els alumnes ens ensenyen que res és el que sembla i, tal com deia el poeta Martí i Pol, ‘tot està per fer i tot és possible’.

La nova vida política que vaig emprendre l’any 2019 com a regidora de Cultura, Tradicions, CRIP, Ensenyament, Transparència, Atenció I Participació Ciutadana al meu poble, els Hostalets de Pierola, m’ha permès conèixer de primera mà el servei públic. En l’actual mandat exerceixo de regidora a l’oposició i de consellera de Cultura i Transparència al Consell Comarcal de l’Anoia.

L’altra gran passió meva és el cant coral, i des de fa trenta-quatre anys canto a l’Orfeó Català, aquesta gran família coral a què pertanyo des de ben petita, empesa per la tradició coral de la família. Allà vaig decidir que la Música seria el meu destí i com sempre faig, quan m’hi poso és per anar-hi a fons. Vaig fer tota la carrera de música, tenint clar que s’havia de casar amb la docència.

Aquestes tres facetes: la docència, la música i el servei públic estan connectades més del que sembla dins meu i es retroalimenten constantment. Tot plegat, amanit també amb una bona dosi d’idiomes: parlo català, castellà i alemany i tinc un nivell mitjà d’anglès i francès.

No descarto continuar encetant noves facetes, les que la vida em proposi…

Òrgans en els que participa (A.L.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Àngels_Lorés

Retribucions
La retribució anual dels regidors de l’oposició es calcula segons la participació en les comissions (225€) i els plens (225€). Si de mitjana se’n convoquen una de cada al mes, l’import seria de 5.400€ anuals.

En espècies 2023: Lot Nadal (30€)