L’Anoia i els Hostalets de Pierola aterren al Mercat del Born

1982

L’Anoia i els Hostalets de Pierola seran els protagonistes de la jornada Born.cat del pròxim dissabte 21 de maig. El cicle, creat per la revista DESCOBRIR i El Born Centre de Cultura i Memòria us proposa descobrir tota l’activitat cultural i turística de l’Anoia i també dels Hostalets de Pierola.

Amb el cicle Born.cat, un cop al mes es convida un territori a donar a conèixer tot el seu patrimoni, omplint tant l’interior d’El Born CCM com la plaça exterior amb tallers, activitats i espectacles musicals i visuals per a tota la família. I també d’una fira gastronòmica, perquè tots els visitants puguin degustar les especialitats de cada territori. El 21 de maig, doncs, aquest simbòlic espai museístic de Barcelona tindrà l’Anoia i els Hostalets de Pierola com a protagonistes, amb l’accés gratuït per a tots els visitants i amb un gran nombre d’activitats i propostes que permetran donar a conèixer alguns dels seus principals valors i reclams.

De les activitats previstes entre les 11.30 i les 19 h, en sobresurten la fira de productes agroalimentaris, el taller “Fem de Paleontòlegs!”, la presentació del PaleoTurisme als Hostalets de Pierola, la presentació del projecte Anoia Terra de Castells, l’exposició del museu del tren en miniatura RailHome, la presentació del Festival de Llegendes de Catalunya de Sant Martí de Tous i el projecte Igludevent, que transforma espais reciclant veles de globus aerostàtics, entre d’altres.

La presència dels Hostalets de Pierola serà la següent:

11.30h a 18.00h: Carpa informativa amb els productes turístics dels Hostalets de Pierola. Plaça Comercial (just davant del Born Centre Cultural)

11.30h a 13.30h: Taller “Fem de Paleontòlegs! (Plaça Comercial, just davant del Born Centre Cultural).

16.30h: Presentació del PaleoTurisme als Hostalets de Pierola. L’experiència turística a l’entorn de la paleontologia que ofereix el municipi. Sala Moragues (Born Centre Cultural)

Durant tot el dia: Mostra d’audiovisuals de l’Anoia i els Hostalets de Pierola al vestíbul del Born Centre Cultural i a la Sala Moragues.

Tots els hostaletencs que vulguin participar i acompanyar el seu municipi en aquesta jornada poden recollir una invitació per tenir accés lliure a l’exposició permanent del Born Centre Cultural. Invitació a la recepció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Més info sobre la jornada Descobrir l’Anoia, aquí.

 

Comparteix