L’Aplec de Pierola, aquest any, des de casa

642

Aquest diumenge se celebra una edició de l’Aplec de Pierola amb mesures excepcionals, aquest cop, a l’església de Sant Pere amb retransmissió per Youtube i el repartiment a les cases d’una carmanyola reutilitzable i ecològica que inclourà fideuà popular, pa beneït i peça de fruita. Cal fer la reserva prèvia per telèfon abans no s’esgotin les unitats previstes.

L’Aplec de Pierola d’aquest any comptarà amb mesures de seguretat pel moment excepcional que estem vivint. La previsió dels actes són que al migdia hi hagi animació musical des del campanar de l’església de Sant Pere, missa, sobre quarts de dues benedicció dels panets de l’Aplec a la mateixa església (directe per Youtube), nou ball de bastons (adaptat a les distàncies de seguretat) i selecció musical per acabar.

La principal novetat és que, tan la benedicció com el ball de bastons es puguin seguir en directe per Youtube i, sobretot, el dinar que es repartirà a partir de les 13.30 a totes les cases. Es tracta de la Carmanyola de Pierola, feta amb fibra de bambú reutilitzable i acompanyada amb: Fideuà + panet beneït + peça de fruita. Preu amb tot: 5€, de les quals se’n reparteixen 336 al nucli, urbanitzacions i masies.

Per fer les reserves cal enviar un missatge (sms/whatsapp) al 689 587 692 indicant: Nom, quantitat de carmanyoles/menú i adreça. La confirmació es respondrà pel mateix missatge. El pagament s’haurà de fer en l’entrega, en metàl·lic i amb l’import exacte.
En aquesta edició organitzada per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola hi col·laboren voluntariat del projecte Tradicions i de l’entitat Teca i festa, la Parròquia Sant Pere i radiopiera.cat.
.
CARTELL APLEC DE PIEROLA 2020
Comparteix