Missa, ball i carmanyola

1266

L’aplec de Pierola recupera l’acte principal a la plaça del Roure amb la missa i benedicció dels panets i balls tradicionals amb l’Agrupació Folklòrica Igualadina i la colla de bastoners els Ximplets dels Hostalets. La carmanyola amb fideuà feta pels restauradors locals, el pa beneït i peça de fruita va comptar amb 250 comandes.

El programa de l’aplec de Pierola, un any després de l’edició confinada, s’adaptava el diumenge 23 de maig a les mesures sanitàries vigents i recuperava part de la tradicional trobada. A la plaça del Roure de Pierola, va tenir lloc la benedicció dels panets amb l’espai delimitat, cadires i ús de mascareta en tot moment.

Tot seguit, va tenir lloc l’exhibició de balls tradicionals a càrrec de l’Agrupació Folklòrica Igualadina i la colla de bastoners els Ximplets dels Hostalets.

Per evitar aglomeracions, el dinar popular s’adaptava a l’opció de recollir-ho ala plaça Dr. Conde i al local social de Serra Alta per endur-se-la a casa:
Fideuà (cuinada pels restauradors locals + un panet beneït + una peça de fruita) dins una carmanyola reutilitzable per 6€ la unitat i que va comptar amb 250 reserves.

Per veure’n més imatges premeu aquí.

 

Comparteix