Jornada d’arboricultura

226

Aquest dijous a les 19.00 hores, des de l’auditori Cal Figueres, s’ofereix una xerrada informativa sobre la cultura de l’arbre urbà i les pràctiques de plantar-ne amb l’objectiu de millorar el nostre entorn. L’explicació anirà a càrrec de Josep Selga, llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona.

Des de l’àrea de Medi Ambient, aquest dijous al vespre s’ofereix una xerrada sobre l’arboricultura que tracta sobre el conreu, els coneixements i les pràctiques relatives als arbres que plantem, no per finalitats productives, sinó com a millora del nostre entorn.

Durant molt de temps s’ha banalitzat el paper de l’arbre urbà com un mer element ornamental, accessori i prescindible. Actualment hi ha estudis i treballs en tot el món que parlen dels valors del verd urbà com a recurs que ofereix una gran varietat de respostes a les necessitats de les persones.

La ponència anirà a càrrec de Josep Selga qui, des del 1995, ofereix els seus serveis com a professional en arboricultura. El 2003 constitueix la seva pròpia empresa de consultoria i estudi de paisatge. Llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona, actualment ofereix serveis de formació fruit del seu bagatge i la tasca professional desenvolupada al voltant de la vegetació urbana i, en especial, de l’arbrat.

En aquesta jornada es tocaran aspectes com:

  • Per què plantem arbres en els carrers i les places?
  • Quin paper ha de tenir larbre en la planificació?
  • Com shan de gestionar?
  • Per què els podem?
  • Com shan de podar?

Jornada d’arboricultura
Auditori Cal Figueres
Dijous 23 de febrer 19.00
Entrada lliure

Comparteix