Arrenca el 2018 als Hostalets de Pierola!

1036

Els veïns dels Hostalets de Pierola van donar la benvinguda al 2018 amb diverses festes particulars, festes privades, sortides… i ganes de xerinola! 

Al poble hi va haver dues concentracions destacables. Per una banda el sopar i ball organitzat pel Casal d’avis que va comptar amb un centenar de comensals que no es van voler perdre la festa. Per altra banda, coincidint amb les primeres hores del nou any, els cafeters del Casal Català van obrir la sala per deixar espai a la música i el ball. Els més joves no van desaprofitar l’ocasió per divertir-se i compartir el Cap d’Any fins ben entrada la matinada.

A la tarda del primer dia de l’any, el patge Txelín es va encarregar de recollir les cartes dels més menuts per portar a SSMM els Reis d’Orient. Unes peticions que trobaran resposta la nit de divendres coincidint amb la visita dels Reis a partir de les 18.30h.

La primera setmana de l’any ens depara altres propostes molt interessants que van des de la jornada de portes obertes aquest dimecres al Centre d’Atenció de la Gent Gran, la recollida d’encàrrecs de SSMM de 21h a 23h a la llar d’infants ‘La Granota’, l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient o la primera ballada de l’any el diumenge a les 18.30h al Casal Català.

Comparteix