Arriba la Festa Major 2018 i tenim moltes ganes de passar-ho bé!

4910
Entre els dies 24 i 29 de juliol viu la Festa Major 2018 dels Hostalets de Pierola. Uns dies de festa total per sortir al carrer i gaudir de la família, les amistats i tots els esdeveniments previstos!
Ja ha arribat el mes de juliol i, com cada any per Sant Jaume, els Hostalets del Pierola celebra la Festa Major. Del dimarts 24 al diumenge 29 d’aquest mes, els veïns i totes aquelles persones que s’apropin al poble podran gaudir de les celebracions i les tradicions dels Hostalets de Pierola, així com de tots els espectacles programats. Ja cal que estigueu preparats!

La regidoria de Cultura, en col·laboració amb les entitats, associacions i veïns, ha dissenyat un programa ple d’activitats que, de ben segur, farà que no estigueu massa temps a casa: Espectacles infantils, balls, esport, sopars de germanor, havaneres, correfoc, nit jove i moltes altres activitats farciran una edició on els hostaletencs i tots els visitants, un any més, han de ser els principals protagonistes.

Us animem a tots a viure i gaudir amb intensitat aquestes dates. Són dies únics i els més especials del nostre calendari, sobretot si els compartim amb els amics, la família i la gent del nostre entorn.

Fer una menció molt especial a les entitats i persones del municipi que col·laboren directament en l’organització de la Festa Major 2018. Moltes gràcies a tots!

Ah! No deixeu de compartir els vostres millors moments de festa a les xarxes socials amb el #FMHostalets18

Podeu descarregar i visualitzar el programa a continuació:

Comparteix