Assemblea del Camí Marina als Hostalets

337

Dimecres 27 d’abril, l’Associació del Camí Ramader de Marina, de la Cerdanya al Penedès, va celebrar la seva assemblea anual a l’auditori Cal Figueres dels Hostalets de Pierola. La trobada va servir per fer balanç de l’activitat d’aquest any i va comptar amb la participació de, pràcticament, una trentena de representants dels municipis que, de moment, s’hi han adherit.

La reunió va servir per fer balanç de totes les activitats que s’estan portant a terme durant l’any 2022, que passen per donar compte del pressupost vigent, la inversió del fons documentat d’arxius audiovisuals o l’estat de les diferents comissions que formen part del projecte, entre altres punts de l’ordre del dia.

L’assemblea va comptar amb la participació dels representants dels 29 municipis adherits a l’associació. La reunió va servir també per marcar els propers objectius més immediats del projecte.

Un cop finalitzada l’assemblea els participants van poder gaudir de l’activitat cultural que l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va organitzar, consistent en la Ruta-Gimcana del nucli antic del municipi. Una proposta divertida per descobrir un munt de curiositats de les edificacions, monuments i la seva història, tot jugant i responent una sèrie de preguntes que es plantegen al llarg del recorregut.

Comparteix