Assemblea de l’Entitat a Can Fosalba

854

Diumenge passat va tenir lloc l’assemblea de l’Entitat de manteniment i conservació  de Can Fosalba amb diversos punts a l’ordre del dia, l’assistència de l’alcalde i 4 regidors més de l’equip de govern de l’Ajuntament i la convocatòria per escollir nova junta a finals de novembre.

L’Entitat col·laboradora està integrada per propietartis de les finques que comprenen l’àmbit d’actuació i es constitueixen per participar de la gestió urbanística, en aquest cas, de Can Fosalba. La reunió va servir per tractar els aspectes habituals amb l’aprovació de comptes, balanç de la gestió o el repàs del conveni amb l’Ajuntament. Però en aquest cas també va servir per fer efectiva la presentació de la dimissió de l’actual junta amb obertura del període per presentar candidatures per a la convocatòria d’eleccions pel pròxim 24 de novembre.

L’Ajuntament hi va ser representat amb l’assistència de l’alcalde Gerard Parcerisas i dels regidors Xavi Alberich, Jordi Parcerisas, Àngels Lorés i Gemma Fabrés que van ser convidats a participar de l’assemblea i van poder mostrar el seu suport en l’organització de la mateixa. Per part del consistori també es va adoptar el compromís de col·laborar i prestar assessorament amb l’objectiu de garantir una bona transició de la junta i ajudar en tot allò que sigui possible en el dia a dia de l’Entitat i, en conseqüència, de la urbanització.

Comparteix