Autocar per a gent soltera

866

L’Ajuntament organitza una sortida per a persones sense parella dels Hostalets de Pierola amb la finalitat de fer baixar l’estadística en aquest àmbit. La primera sortida tindrà lloc a la localitat agermanada de Rivalba (Itàlia) per al mes de febrer i les 60 places disponibles es tancaran per ordre de reserva a través d’un e-mail.

Amb l’objectiu de fer créixer la població i trencar amb l’estadística d’un dels municipis amb un índex més alt de persones solteres, els Hostalets de Pierola promourà diferents accions sense cost per als seus habitants per capgirar la situació. La regidoria de Benestar i família s’ha ocupat de tancar el pressupost de l’any vinent amb una partida important que inclou 4 sortides, sopars amb espelmes, packs relax i subscripcions a aplicacions per lligar.

La proposta, emmarcada en la campanya ‘Hostalets: objectiu 5 mil‘ està oberta a qualsevol veí o veïna dels Hostalets de Pierola, independentment del gènere i de la seva condició sexual, que tingui més de 18 anys i que, actualment, no estigui casat ni tingui parella. En cas de sobrar places, les parelles obertes també s’hi podran apuntar. La primera sortida està prevista per al mes de febrer a la ciutat de Rivalba (Itàlia), amb qui els Hostalets estem agermanats, tot i que encara la data definitiva no està tancada.

Tots els veïns amb interès a participar-hi poden fer les inscripcions a recepció de l’Ajuntament o enviant un e-mail a recepcio@hostalets.cat. Les places estan limitades a 60 sol·licituds i, en cas que n’hi hagi més, es farà una llista de reserves.

Efectivament, això és una innocentada.

Comparteix