Disponible el model d’al·legacions

1764
El passat dimarts 5 d’abril es va publicar l’anunci al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) amb la informació pública de l’avantprojecte «Adequació, reforma i conservació de l’autovia A-2. Tram: Igualada – Martorell» amb una afectació al terme dels Hostalets de Pierola a l’alçada del polígon de Mas d’en Pi.
.

El nou traçat inclou una variant al seu pas per Collbató, dibuixada entre la urbanització de Can Dalmases (Collbató) i Serra Alta (Els Hostalets de Pierola) i té una afectació sobre una parcel·la al polígon industrial de Mas d’en Pi. La proposta contempla la construcció d’un viaducte d’uns dos-cents metres de longitud per salvar la riera de Can Dalmases i, el nou recorregut, transcorrerà en poc més de 2 quilòmetres sobre sol hostaletenc.
.
L’avantprojecte estarà sotmès a informació pública durant un termini de trenta dies hàbils, és a dir, fins al 24 de maig. Durant aquest període es poden presentar al·legacions. La documentació de l’Avantprojecte i de l’Estudi d’Impacte Ambiental està disponible a l’apartat de l’E-tauler de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola
.
La documentació també es pot consultar a la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, amb seu al carrer Marquesa, 12 de Barcelona i a les Corporacions Locals afectades d’Abrera, el Bruc, Castellolí, Collbató, Esparreguera, els Hostalets de Pierola, Igualada, Jorba, Òdena i Martorell, així com a la seu electrònica del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

El dijous 21 i el dilluns 25 d’abril, l’Ajuntament va oferir dues xerrades informatives obertes a tothom a Serra Alta i Can Fosalba respectivament. Amb el recull i les aportacions veïnals d’aquestes trobades s’ha elaborat un model d’al·legacions amb opció d’afegir-ne (a partir de la segona). Us podeu descarregar el document, també disponible a recepció de l’Ajuntament, prement el següent enllaç:
Al·legacions-A2
.
Més informació:
Documentació detallada de l’avantprojecte
Publicació al Butlletí Oficial de la Província (BOP)
Anunci BOE

 

Comparteix