Maria Àngels Ter i Sabaté, l’àvia centenària

695

El 9 de desembre de 1920 va néixer la Maria Àngels Ter, veïna dels Hostalets, que aquest dimecres va celebrar els 100 anys de vida. Actualment és la persona de més edat del municipi i l’única àvia centenària. Des de l’Ajuntament se li va fer entrega d’una placa commemorativa i d’un cistell floral per recordar aquesta data memorable.

La coneguda i estimada veïna dels Hostalets de Pierola, Maria Àngels Ter i Sabaté, va celebrar el seu aniversari el passat dimecres 9 de desembre i es converteix en la primera hostaletenca centenària viva. Sempre amb un somriure i amb un bon estat de salut va rebre un senzill però emotiu homenatge per part de l’alcalde, Gerard Parcerisas, i del 1r tinent d’alcaldia, Jordi Parcerisas, que li van lliurar una placa commemorativa i flors per recordar la important efemèride. La trobada va ser institucional amb un component íntim i absolutament familiar ja que es tracta de l’àvia paterna dels dos representants i germans.

La Maria Àngels es va mostrar emocionada per l’atenció rebuda malgrat que, en temps de pandèmia, no es permet una gran celebració i va explicar que el secret per haver arribat a complir els 100 anys és descansar bé i deixar-se cuidar després d’una vida entregada als altres i, especialment, a la seva família.

Comparteix