AVÍS: Obres d’arranjament al camí entre Can Fosalba i Esparreguera.

1112

Des d’aquest divendres i fins dimecres vinent, 6 de setembre, el camí que connecta Can Fosalba i Esparreguera romandrà tancat per obres de millora. Les alternatives per sortir de Can Fosalba són la B-231 als Hostalets de Pierola o la zona de Can Dalmases a Collbató.

En el marc dels ajuts corresponents a les línies de suport ‘Finançament de la millora i el manteniment de camins locals’ de la Diputació de Barcelona, tant l’Ajuntament  dels Hostalets de Pierola com l’Ajuntament d’Esparreguera havien sol·licitat el suport econòmic per millorar el camí entre Can Fosalba i Esparreguera. L’ajut va ser atorgat a ambdós municipis i ara és el moment d’iniciar les actuacions.

En el cas de l’actuació que afecta Els Hostalets de Pierola es millora el paviment del tram de camí comprès entre els límits de la urbanització Can Fosalba i el terme municipal d’Esparreguera. Pròximament s’actuarà en el tram del camí comprès entre Serra Alta i Collbató (s’informarà dels dies de l’actuació).

Aquest divendres, 1 de setembre, Esparreguera ha començat al seu tram i dilluns començarà el tram dels Hostalets de Pierola.

A partir de dilluns i fins dimecres, entre els 8.00h i les 20.00h el tram que connecta amb Esparreguera quedarà tallat. Les alternatives per sortir de Can Fosalba en vehicle són la carretera B-231 als Hostalets de Pierola o la zona de Can Dalmases, a Collbató.

Comparteix