Final de curs de l’escola de ball

1200

Diumenge va tenir lloc el festival de final de curs de l’Estudi de Ball AV dels Hostalets de Pierola al teatre del Casal Català. La sala es va omplir de familiars i amistats que no es van voler perdre la participació d’una trentena d’alumnes des de P3 a 1r d’ESO i adults que van ballar en diferents estils al llarg de l’hora que va durar l’espectacle.

El passat 27 de juny a la tarda va tenir lloc el tradicional festival de final de curs de l’Estudi de Ball AV, de l’Estol Infantil de Cantaires, dels Hostalets de Pierola. L’acte va tenir lloc al teatre del Casal Català i la sala es va omplir d’amics i familiars per seguir els balls de l’alumnat que anava de P3, P4 i P5 amb cinc grups, un de 3r, un de 4t i 5è i un de 6è i 1r d’ESO i un grup d’adults.

Els estils van ser ben variats amb zumba, hip-hop, regueton, k-pop, brasilers, llatins i una sèrie de balls moderns que es van anar succeint al llarg de l’hora que va durar l’espectacle.

Un any més, famílies i alumnes van quedar molt contentes per l’aprenentatge, diversió i bon ambient de l’activitat que coordina l’hostaletenca Anna Valls. Aquest ha estat encara un curs especialment complicat per la pandèmia amb talls intermitents, adaptació a número de persones per grups i altres mesures a les quals no hi hagut més remei que adaptar-se.

Podeu recuperar més imatges de la jornada prement aquí.

Comparteix