BAN: Fogueres de Sant Joan i de Sant Pere

847

Les festivitats de les nits de Sant Joan i de Sant Pere, amb la celebració de revetlles i fogueres, formen part de la nostra cultura i de les nostres tradicions. Per tal de garantir la seguretat de les persones i dels béns públics i privats, i gaudir sense conflicte d’aquests actes festius,

FAIG AVINENT

1. Respecteu els consells de protecció civil “Revetlles amb precaució”, que l’Ajuntament ha distribuït per tot el municipi.
2. Aquelles persones que tinguin gossos o animals susceptibles de patir situacions d’estrés durant la revetlla se’ls hi recomana el següent:
 Deixar l’animal en un lloc fosc i recollit, amb les seves mantes, joguines, i aigua que li proporcioni seguretat.
 En altres casos recomanem consultar al veterinari per administrar sedació.
3. Degut a la proximitat de les urbanitzacions Serra Alta, Can Fosalba, Boscos de Can Martí, Can Rovira de l’Estela i Can Térmens, amb la massa forestal; Està PROHIBIT fer FOGUERES i tirar COHETS I PETARDS VOLADORS a qualsevol d’aquestes URBANITZACIONS.
4. Tant la Policia Local com els voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal faran patrulles per les Urbanitzacions amb l’objectiu de vetllar pel compliment de les PROHIBICIONS d’aquest ban.

Per a qualsevol eventualitat, cal posar-se en contacte amb els Bombers al número 112 o amb la Policia Local al 937712049.

Als Hostalets de Pierola, 20 de juny de 2017.

Podeu visualitzar i descarregar el document a continuació:

Comparteix