El bàsquet hostaletenc inicia temporada

851

El passat cap de setmana es va iniciar la temporada 2017-18 de la Secció de Bàsquet del Casal Català. Un nou curs ple d’emocions.

Les més matineres van ser les noies de l’equip Juvenil del Bàsquet Hostalets que van començar amb un rival potent, com sempre, l’escola Monalco. Va ser a les 9 del matí a Les Comes. Les hostaletenques no van saber trobar el ritme de partit i tot i les bones accions no van estar encertades amb la punteria cara al cèrcol. Els dos primers quarts van ser de clar domini de les locals que es van imposar per 14-5. Idèntic resultat en els dos quarts. A l’inici del tercer les noies de la Laia Garcia despertaven i es van imposar per 4-6 però, malgrat aquesta reacció, en l’ultim quart van tornar a ensopegar. Total 38-18 en cistelles o tal i com són les noves normes 10-6. Van jugar Llum A, Berta S (2p), Alexandra J (4p), Paula M (5p), Aina C, Andrea M, Júlia P (5p), Anna P (2p). Entrenadora Laia Garcia

L’equip infantil també va començar la seva participació en aquesta lliga jugant a les 11.00 contra l’escola Monalco. En el primer quart van fer un joc bonic i prou encertat, acabant amb un resultat de 2-10. El segon quart va ser bastat justet, tant en punts com en joc, i van acabar empatant a 2. Després del descans les locals es van posar les piles i s’imposaren per 6-4. El partit estava molt interessant ja que estava empatat i cap dels dos equips volia deixar escapar la victòria. L’últim quart va ser emocionant per a les dues aficions que ho van viure intensament. Victòria final de l’equip hostaletenc per 5-6. Total de cistelles 15-22 o total punts 7-9. Van jugar Martina M (8p), Daniel R, Gabriel G (8p), Carla G, Salma O, Vinyet V, Jacob T, Guillem A, Marouan E (6p). Entrenador Carlos Iglesias.

Aquesta setmana arrencarà la lliga per als menuts del club, els benjamins, que jugaran dissabte a casa a les 9.30 davant l’Escola Garigot. A les 11.00 ho farà l’equip juvenil amb l’Escola Anoia i a les 12.30h l’Infantil rebrà l’Escola Pia Igualada.