El bàsquet hostaletenc es presenta, malgrat la pluja

1138

El poliesportiu dels Hostalets de Pierola va viure el passat dissabte la presentació dels diferents equips de la Secció Esportiva de bàsquet del Casal Català.

El bàsquet hostaletenc tenia la intenció de presentar els integrants de les diferents categories, però la pluja a primera hora va obligar a suspendre el partit del Benjamí, per bé que després el dia es va arreglar i, a mig matí, i es van poder disputar els dos partits restants.

Aprofitant l’estona del descans del partit del Juvenil femení, que disputava contra l’Escola Anoia, es va poder fer la presentació del club i fer una primera fotografia de família de la temporada 2017-2018.

En l’àmbit estrictament competitiu les hostaletenques del Juvenil van dominar en la primera part i en la segona, més igualada, van concretar la victòria. El resultat va ser de 42 a 14 en cistelles i 12 a 4 en punts. Van jugar Llum A (4p), Berta S (4p), Alexandra J (16p), Paula M (16p), Aina C (4p), Andrea M (6p), Júlia P, Anna P sota les instruccions de l’entrenadora Laia G.

Pel que fa a l’Infantil Bàsquet Hostalets Aislux, l’equip va disputar el seu partit davant l’escola Pia Igualada. Els locals van estar poc concentrats i van fer un joc poc lluït amb pèrdues de pilota i poca consistència en defensa. Tot i així van poder empatar el partit, pel que fa a punts. Total de cistelles 38 a 22 i de punts 8 a 8. Van jugar Martina M, Dani R, Gabriel G (14p), Carla G, salma O (4p), Vinyet Valls (5p), Jacob T (6p), Guillem A (5p) i Marouan E (4p).

La competició continua dissabte amb el Benjamí que jugarà a les 12.30 a Capellades i el Juvenil a les 13.00 a Les Comes amb l’SEA Emili Vallès.