El bàsquet dels Hostalets de Pierola es posa en marxa

1325

Dilluns, 5 de setembre, va començar la vuitena temporada de bàsquet als Hostalets de Pierola. Enguany es mantenen els equips del curs passat amb els Premini, Mini, Cadet femení i sènior femení.

Les inscripcions estan obertes per tots aquells que vulguin conèixer el bàsquet i hi vulguin jugar. El preu és de 20€ mensuals per 10 mesos que dura la temporada, sense cap cost afegit a excepció de la revisió mèdica.

Durant l’estiu la Secció Esportiva del Casal Català ha organitzat diversos esdeveniments esportius. El passat 27 d’agost es va celebrar el 3r Torneig de 3×3. L’organització valora molt positivament l’edició d’aquest any ja que van participar força equips. El proper estiu, hi haurà nova edició del 3×3. Totes les imatges del 3×3 aquí.

També es van organitzar les 12 hores nocturnes tot i que, malauradament, al final no es van poder celebrar. L’entitat esportiva hostaletenca estudiarà quin és el millor moment per tornar a proposar aquest esdeveniment.

I per últim, el club agraeix a totes les persones i famílies que amb el seu treball i dedicació fan possible que als Hostalets de Pierola hi hagi bàsquet i convida totes les persones interessades a incorporar-se al bàsquet hostaletenc.

Podeu trobar els responsables del bàsquet tots els dies de 17 a 19 hores (excepte els dijous) a la pista del poliesportiu o bé podeu trucar al 650 47 37 21.

Comparteix