Resultats del bàsquet hostaletenc

1114

La setmana esportiva va començar dimarts amb el desplaçament de l’equip Sènior a la pista de The Majors. Les noies hostaletenques van disputar el matx desenvolupant el seu joc i fent un bon partit fins al moment en que una jugadora va haver d’abandonar la pista per un cop el nas. Aquest fet va descentrar el bon moment de l’equip que va acabar perdent en una pista on, a priori, hi havia possibilitats d’una victòria.

Dijous van tornar a jugar davant de l’MDP Team, un equip més preparat que fàcilment es va imposar al joc de les hostaletenques.

Malgrat els mals resultats, l’equip Sènior de la Secció Esportiva Casal Català va treballant amb il·lusió i ganes per tal d’anar millorant en el joc.

Pel que fa a les altres categories, dissabte l’Aleví SECC SALA va rebre a l’Escola Monalco. Pels locals no va ser un partit fàcil però, amb constància i sense sortir del partit en cap moment, es va acabar imposant per 9 a 7 (21-18).

El SECC ELS CAFETERS va disputar el seu partit a la pista del B Piera. La defensa zonal que va fer l’equip local des de l’inici del partit va descol·locar a les hostaletenques, fins que a indicacions de l’entrenador ràpidament van saber afrontar la situació amb moviments ràpids de la bola per aconseguir avantatge sota cistella, que no es va veure recompensat per la falta d’encert.

Aquesta setmana només l’Aleví SECC SALA disputarà partit. Serà a Castelldefels davant el Frangoal, en un partit ajornat.

Comparteix