Resultats del bàsquet hostaletenc

1211

Després de l’aturada de Nadal ha costat una mica agafar el ritme de competició de bàsquet. Tant és així que el 16 de gener cap dels tres equips va poder amb el seu rival. L’únic bon resultat dels hostaletencs va ser l’aconseguit per l’equip Sènior femení, que en el seu desplaçament a l’escola Pia, el 13 de gener, es va endur la victòria per un 30-33. Les noies van fer un partit molt seriós, concentrades en tot moment, tot i la duresa del partit arbitrat per un col·legiat molt novell i permissiu.

Aquest cap de setmana, les coses ja s’han desenvolupat d’una altra manera, menys amb el Benjamí SECC Aislux que rebia a casa al Mediterrània Bàsquet de Cornellà.

Els petits hostaltencs van posar-hi moltes ganes i van lluitar de valent però l’encert de cara a cistella no va estar de la nostra part: 8-16.

En el seu desplaçament, l’Aleví SECC Sala va ser superior als Maristes. Els hostaletencs van fer un bon partit tot i només disposar de 6 jugadors i es va endur el matx per 4-12 (12-40).

Les Cadets SECC Els Cafeters van tornar a veure’s les cares amb un altre equip júnior l’Hortonenc. L’equip hostaletenc va fer un  partit boníssim, molt concentrat en defensa i amb un bon encert al tir. Van posar a les locals contra les cordes en moltes parts del partit i fins i tot van estar força estona per davant en el marcador. Els nervis del final amb el marcador empatat les va descentrar. Al final, el 68-66 és una derrota amb gust a victòria.

Moltes felicitats a tots els jugadors i als seus entrenadors per la feina i només queda seguir treballant, amb la seriositat de sempre.

Aquesta setmana només jugarà el Benjamí SECC Aislux que es desplaçarà a Sant Boi per disputar el seu partit davant d’EE Llor.

Comparteix