Debut del Benjamí de bàsquet hostaletenc a la lliga 2017-18

814

Dissabte, 18 de novembre els benjamins van debutar a la lliga, va ser a la pista del Club Bàsquet Cornellà. Un dia per a molts d’ells especial ja que era la primera vegada que saltaven a la pista.

Una barreja de nervis i desig, tant dels jugadors com de les famílies, per veure la posada en escena de les joves promeses dominava l’ambient. Un partit de córrer amunt i avall, sense saber gaire el per què de tot plegat, però els petits hostaletencs s’ho van passar molt bé i van tenir el premi de guanyar un quart. Resultat a cistelles 35-8, a punts  10-6.

Van jugar: Quim A, Martí T(2p), Fatima O(6p), Alma R, Salma L, Max G, Noa R, Stefano C. Entrenadora Laia Garcia.

Aquest dissabte 25 de novembre jugaran als Hostalets de Pierola, a les 11h del matí, davant l’escola Garigot.

Pel que fa a l’Infantil Bàsquet Hostalets-Aislux va rebre a casa l’equip de l’Institut Pere Vives Vich. Va ser un partit plàcid per als hostaletencs, amb bon nivell i molt més concentrats que en altres ocasions. Van fer un primer quart magnífic, amb bon encert cara al cèrcol i amb jugades treballades de passar i tallar compaginat amb una bona defensa que va tenir com a premi la victòria. Resultats amb punts: 12-4.

Van jugar: Dani R, Gabriel G, Salma O, Vinyet V, Jacob T, Guillem A, Marouan E. sota les ordres de l’entrenador Carlos Iglesias.