Els benjamins del futbol hostaletenc campions de lliga!

1999

El passat diumenge, l’equip Benjamí del Club Futbol Hostalets va fer història en guanyar la seva lliga i aconseguir així l’ascens a la Segona Divisió.

El darrer partit de la temporada es va jugar a Vilanova del Camí amb la presència de moltes famílies, l’equip directiu del club i també de l’alcalde, Daniel Vendrell. Tot i que els petits jugadors van començar el partit amb molts nervis, davant la gran responsabilitat que tenien, van efectuar un gran matx que es van endur amb un contundent 1 a 7. Els golejadors de la jornada van ser: Hèctor Marchena, Raúl González, Àlex Barros i Raúl Mesas.

El Club va preparar una pancarta per celebrar la victòria i va fer un regal molt especial als petits jugadors que va consistir en una samarreta commemorativa amb l’escut del Club, el text «Campions de Lliga» i al darrere el nom de tots els jugadors i entrenadors.

Sense cap mena de dubte, aquesta ha estat una gran temporada pel Club Futbol Hostalets i cal felicitar molt especialment a tots els jugadors, l’equip tècnic, els directius i tota la massa social de l’entitat.

Comparteix