Beques per a estudis artístics i culturals

798

El Consell Comarcal de l’Anoia obre el termini de sol·licitud de les noves beques per a infants i joves de la comarca que vulguin estudiar ensenyaments artístics i culturals extraescolars. El tràmit es pot fer fins al 31 de desembre, amb imports de fins a 350€ i el circuit és el de demanar cita a una de les educadores socials.

Tal com publica la pàgina web del Consell Comarcal de l’Anoia, l’administració amb seu a Igualada obre el termini de sol·licitud de les noves beques per infants i joves de la comarca que vulguin estudiar ensenyaments artístics extraescolars i que compleixin els requisits de la convocatòria. Es podran tramitar des d’aquest dimarts, 1 de desembre, fins al dia 31 de desembre, ambdós inclosos, i la finalitat és facilitar la pràctica d’activitats de caire artístic i cultural i fomentar, alhora, el màxim accés a aquesta tipologia d’ensenyaments.

Aquests ajuts de nova creació s’adrecen a infants i joves de la comarca que tinguin entre 3 i 16 anys i la subvenció atorgada serà compatible amb qualsevol altra concedida per altres administracions o ens públics o privats, però l’import total rebut per la mateixa finalitat no podrà superar el seu cost total.

El Consell Comarcal ha previst una dotació de 10.000 euros per aquest concepte i els ajuts podran ser del 50 o del 100% del cost de l’activitat extraescolar fins a un màxim de 350 euros, en funció de la renda de les famílies o de la seva situació socioeconòmica. Hi poden optar els infants i joves empadronats en municipis de la comarca i inscrits en una activitat extraescolar organitzada per una associació, entitat, societat mercantil, AMPA o qualsevol institució com un Ajuntament que tingui centres d’ensenyaments artístics a la comarca.

Bases reguladores
Instància sol·licitud

 

Comparteix