Sol·licitud de beques universitàries

926
S’obre el termini per sol·licitar l’acreditació de caràcter econòmic i la beca equitat, des del passat 16 de juliol i fins al 15 d’octubre. Aquesta convocatòria s‘adreça a estudiants que es matriculin d’estudis universitaris oficials de grau o màster en una universitat pública de Catalunya i a la UOC.
.
Per demanar-la s’ha d’emplenar un únic formulari que podreu trobar aquí. Recordeu que aquest document permet fer dues sol·licituds:
  • Acreditació de caràcter econòmic (procediment MATRC) que és el document amb el qual podreu matricular-vos en la universitat (preu públic dels crèdits de 1a matrícula) amb la condició de becari o becària condicional.
  • Beca Equitat i la corresponent acreditació de tram de renda familiar.
En cas d’haver-se matriculat a d’altres estudis postobligatoris per al curs acadèmic 2020-2021, el Ministeri d’Educació i Formació professional encara no ha publicat dates de sol·licitud de la beca.
Davant qualsevol dubte, consulta o acompanyament, us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut del municipi de dimarts a divendres de 9.00 a 13.00 al telèfon 639 38 10 81.
Comparteix