Bonificacions i tarifes reduïdes

900

L’Ajuntament fa públiques les taxes i impostos municipals que poden tenir reducció en els contribuents al llarg de l’any 2022. Els descomptes van del 10% al 95% en molts casos i fins i tot a l’exempció del 100% del pagament. A continuació podeu consultar el document amb la informació de la taxa, trams de la rebaixa, termini, els canals per tramitar-ho i la sol·licitud.

Des de l’àrea d’Hisenda es va aprofitar el repartiment de la revista i la felicitació de Nadal a les cases dels Hostalets de Pierola per enviar un petit llibret amb la informació de les bonificacions i les tarifes reduïdes que afecten algunes taxes i impostos municipals.

La majoria de terminis acaben a final d’any i s’apliquen els descomptes en el següent, però aquest 31 de gener finalitza el termini per presentar la documentació en els casos de situació d’escassa capacitat econòmica en la taxa de residus domèstics i per la taxa de manteniment de cementiri. La tarifa reduïda, en aquests casos, s’aplicarà en els rebuts previstos per maig/juliol i setembre/novembre d’aquest mateix any.

En aquest apartat es pot consultar la informació principal amb els percentatges, terminis i els canals per tramitar-ho. També el formulari de sol·licitud i el detall de les ordenances relacionades.

Documentació relacionada:
Sol·licitud tarifes reduïdes 2022

OF 1 Impost IBI
OF 3 Impost IVTM
OF 4 Impost IVTNU
OF 5 Impost ICIO
OF 7 Taxa cementiri
OF 8 Taxa gestió residus
OF 9 Taxa piscina municipal
OF 14 Taxa escola bressol
OF 18 Taxa serveis socioculturals i socioesportius
OF 26 Taxa horts municipals
OR 28 Servei subministrament aigua

 

 

Comparteix