Bons resultats pel bàsquet hostaletenc a la darrera jornada

832

Amb un empat i una victòria s’ha tancat la tercera jornada d’aquesta temporada. Els equips hostaletencs es troben molt ben posicionats.

L’equip Infantil del bàsquet Hostalets Aislux es va desplaçar a Capellades per jugar contra la UE Capellades. Durant els dos primers quarts els hostaletencs van fer un mal joc amb poc encert de cara a cistella i una defensa feble. Van perdre els dos primers períodes. Després del descans, seguint les indicacions de l’entrenador, van començar a jugar millor, amb una defensa més activa i construint jugades d’atac que es van reflectir en el resultat. Amb cistelles 8-4/14-6/1-9/6-7, total 29-26, amb punts empat 8-8.
Van jugar Martina M (4), Dani R, Gabriel G (6) Carla G, Salma O (6), Vinyet V, Jacob T (3), Guillem A (2), Marouan E (5). Entrenador: Carlos Iglesias

Després de la tercera jornada l’equip Infantil va segon a la classificació.

Pel que fa al Juvenil, disputaven el seu partit a Les Comes d’Igualada contra l’SEA Emili Vallès. Les hostaletenques van fer un joc molt viu, ben compenetrades, efectives en atac i treballadores en defensa. Van acabar emportant-se el matx, en cistelles (10-42) i en punts (4-12).
Van jugar Llum A (2), Berta S (8), Alexandra J (12), Paula M (16), Aina C (2), Júlia P (2), Anna P. Entrenadora: Laia G.

Aquest equip, després de la tercera jornada, encapçala la classificació.

Aquest dissabte, 18 de novembre, s’estrenaran els petits del club. El Benjamí hostaletenc visitarà, a les 11.00 la pista del CB Cornellà Preb 2010. L’Infantil Bàsquet Hostalets Aislux jugarà a casa davant l’Institut Pere Vives Vich. El Juvenil descansarà.